• Hem
  • Tjänster och inställningar

Tjänster och inställningar

Som Tele2-kund har du tillgång till ett flertal tjänster och tillval – ofta helt kostnadsfritt. Du bestämmer själv hur du vill använda dem och kan i många fall starta eller stoppa tjänsterna direkt i din telefon/annan hårdvara eller via Mitt Tele2.

Läs mer om:

Surf- och MMS-inställningar - Med rätt inställningar slipper du att hämta MMS manuellt

Telefonsvarare och Telefonsvararen Plus - Det kostar inget extra att använda din röstbrevlåda, men som iPhone-användare har du också tillgång till extratjänsten Telefonsvararen Plus.

Vidarekoppling - Du kan kostnadsfritt koppla vidare ditt mobilnummer till ett annat nummer eller till röstbrevlådan.

Samtal väntar - Med funktionen Samtal väntar kan du hantera flera samtal samtidigt. Ställ in den direkt i telefonen, via mjukvaran eller knappsatsen.

Hemligt och dolt nummer - Läs mer om skillnaderna mellan hemligt och dolt nummer, och hur det fungerar.

Saldotak - Med tjänsten Saldotak kan du ställa in ett maxbelopp för de rörliga kostnaderna på din faktura.

Spärrtjänster - Läs om hur du spärrar t.ex. SMS-köp och MMS från ditt abonnemang.

Blockera nummer - Blockering av oönskade nummer löser du enkelt själv i mobilens mjukvara.