• Hem
  • Fakturafrågor

Fakturafrågor

Här kan du läsa mer om hur du hanterar dina betalningar och annat som rör faktureringen. Välj en länk nedan för att gå vidare.

Tips! Logga in i Mitt Tele2 och se alla dina fakturor till ditt eller dina abonnemang hos Tele2.

E-faktura och autogiro - Spara tid och pengar genom att betala dina fakturor online.

Kortbetalning i Mitt Tele2 - Nu kan du betala fakturan med kort. Allt du behöver göra är att besöka din fakturasida i Mitt Tele2.

Betala appar på fakturan - Både iPhone- och Android-användare kan samla sina köp i App Store respektive Google Play på fakturan.

Adressändring - Så gör du för att ändra din fakturaadress.