• Hem
 • Prissänkta produkter

PRISSÄNKTA mobiltelefoner

  

3000 kr rabatt på Samsung S9+

Av alla nyheter i Samsung Galaxy S9, som snabbare processor och säkrare identifiering med ansikte och iris, är kameran det verkligt revolutionerande. En variabel bländare låter dig fånga valfritt ögonblick med fantastisk skärpa, eller i super slow motion med 960 bilder per sekund. 

Som vanligt med Samsungs Galaxy S-serie kan du förvänta dig en snabb och bekväm användarupplevelse. Processorn överträffar föregångaren med bättre prestanda och högre energieffektivitet. S9+ har också utrustats med hela 6 GB RAM så att du kan ha alla dina favoritappar igång samtidigt utan att tappa fart.

 

 • Samsung
  Galaxy S9

  Från 249 kr/mån

  Ord. pris från 374 kr/mån

  För fotoentusiasten är Galaxy S9 en dröm. Kameran tar skarpa och djupa bilder, även i mörker. En variabel bländare låter dig fånga valfritt ögonblick med fantastisk skärpa, eller i super slow motion med 960 bilder per sekund. 

 • Samsung
  Galaxy Note 9

  Från 391 kr/mån

  Ord. pris från 453 kr/mån

  Testvinnande kamera med dubbla objektiv och Super Slow-mo. Medföljande S Pen förenklar både din vardag och ditt arbete och låter dig vara precis så kreativ som du önskar. 

 • LG
  G7 Thinq

  Från 176 kr/mån

  Ord. pris från 353 kr/mån

  LG G7 Thinq är utrustad med trådlös laddning och flera smarta funktioner som bland annat utnyttjar artificiell intelligens (AI) i kameran som även har stöd för Google Lens.

   

 • Sony
  Xperia XZ2 Compact

  Från 187 kr/mån

  Ord. pris från 249 kr/mån

  Både bild och ljud håller toppkvalitet tack vare HDR-skärmen på 5 tum och Sonys LDAC-teknik som levererar levande, realistiskt ljud. Allt i en perfekt storlek.

 • Sony
  Xperia XZ3

  Från 270 kr/mån

  Ord. pris från 332 kr/mån

  Xperia XZ3 är en riktigt bra telefon på många sätt. OLED-Skärmen, med teknik lånad från Sonys TV-avdelning, är enastående och ger höga kontraster, bra färgåtergivelse och stor detaljrikedom. 

 • Huawei
  P20 

  Från 182 kr/mån

  Ord. pris från 357 kr/mån

  P20 är en av Huaweis toppmodeller för 2018, som kombinerar hög prestanda med en riktigt bra mobilkameraduo. Dessutom har du gott om plats att lagra dina bilder, eftersom P20 är utrustad med 64 GB lagringsminne.

 • Huawei
  P20 Pro

  Från 241 kr/mån

  Ord. pris från 357 kr/mån

  Här står kameran i centrum. Tre kameror på totalt 68 megapixlar från Leica samt en uppdaterad sensor som ger riktigt skarpa bilder, oavsett ljuset i din omgivning.

   

Rabatten gäller endast dig som är eller blir kund hos Tele2 och vid delbetalning över 12 eller 24 månader. Erbjudandena gäller fram till den 19 november eller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för att vissa produkter kan bli slutsålda.